domein Architect

Mijn opdrachtgever in de regio Den Haag staat bekend om zijn hulpverlening, mobiliteit en verkeersveiligheid. Zij leunen sterk op een moderne ICT infrastructuur en op high performance applicaties.

Voor deze opdrachtgever zoek ik een Domein Architect, op de afdeling P&I werk je op projectbasis samen met je collega’s aan de integratie van nieuwe systemen of je past bestaande aan. Uiteraard met behoud van de continuïteit van draaiende systemen. Je laat technologie werken om nieuwe oplossingen voor de business te ontwikkelen.

Het continu vernieuwen van het applicatielandschap, is dan ook absolute noodzaak binnen Hulpverlening. Binnen onze P&I afdeling ontwikkelen we alles in eigen beheer en daarvoor hebben we de beschikking over een eigentijdse toolstack (o.a. Angular JS, Axon, Docker, Elastic, Spring). Een Domein Architect richt zich op schaalbaarheid, beheersbaarheid en wendbaarheid, binnen de keten van hulpverlening.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

  • Roadmap ontwikkelen voor de Hulpverlening
  • Het stimuleren en realiseren van innovaties en optimalisaties
  • De doorontwikkeling van de architectuur van de hulpverleningsketen
  • Het definiëren van ontwikkelrichtlijnen

Wat vraagt de opdrachtgever van een Domein Architect?

Deze rol brengt pittige uitdagingen met zich mee! We verwachten dat je buiten de gebaande paden denkt en daarin anderen kunt meenemen en overtuigen. Zelfs als dat betekent dat er ‘heilige huisjes’ omver moeten. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om met jouw visie, onze hulpverlening naar een hoger plan te tillen. Denk jij dat iets beter kan of moet? Heb je daarvoor behoefte aan een andere techniek? Er staat je niets in de weg om impact te maken op ons applicatielandschap en de diensten van onze hulpverlening. Kwaliteit van het werk en je drive om mensen te helpen, zijn daarin de belangrijkste requirements.

Interesse?

Mijn opdrachtgever biedt een uitdagende fulltime functie op 24/7 basis met een salarisschaal tussen min. € 3.274,08 en max. € 5.788,66 bruto per maand.

Comments are closed.