Senior Java Developer

Tijd om je expertise ergens anders in te zetten. Bij onze opdrachtgever krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:

  • Inzetten van de nieuwste technieken voor complexe projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers;
  • Coachen en adviseren van jouw collega’s om samen te pionieren binnen dit vakgebied.
  • Oppakken van technologie gedreven projecten om zo jouw kennis verder te vergroten en te delen.

Hoe dit er concreet uitziet? Gewoon doen waar ze goed in zijn: vette shit maken voor onze klanten. Bij hen ben je niet alleen een gedreven developer maar ook een stevige probleemoplosser. Zo maken zij het verschil met jou.

 

De identiteit

Onze opdrachtgever staat voor vakmanschap. Zij zijn dé Enterprise Open source-partij van Nederland. Bij hen werken Java en Open-source programmeurs met passie voor het vak. Zij doen waar zij goed in zijn: excelleren in het bedenken van oplossingen waar menig ander al lang is afgehaakt. Vanuit de locaties in Nijmegen en Nieuwegein en bij al hun klanten op locatie werken zij aan gave projecten waarbij complexiteit, integratie en security, onderdelen zijn van de werkzaamheden. Zij houden van korte lijnen en snelle service.
Zij zijn trotse business partner van RedHat en NLJUG. Daarnaast zijn zij al jaren hoofdsponsor van Masters of Java, het officieuze NK Java programmeren. Hiervoor bedenken en schrijven zij de opdrachten en zijn ze verantwoordelijk voor het framework.

Jou missen we nog

Jij bent te herkennen aan je ongeëvenaarde Java en Open-source kennis en je puzzelverslaving. Daarnaast aan je benaderbare persoonlijkheid en gevoel voor oorzaak en gevolg.

Vinden mensen je introvert? Of juist extrovert? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral ondernemend en creatief in het bedenken van innovatieve maatwerkoplossingen.  Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat we vragen.

Voor deze functie heb je minimaal hbo-diploma in de richting van informatica. Aangevuld met een behoorlijk aantal jaren werkervaring.

 

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd. Omdat zij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Senior Java Developer bieden zij daarbovenop:

  • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring.
  • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen. Je krijgt bij ons een zeer ruim opleidingsbudget en voldoende opleidingsdagen.
  • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden
  • Een leaseauto
  • Een laptop naar keuze
  • Prima pensioenregeling
  • Deelname aan een collectieve zorgverzekering

Maar met name fun. Doe mee met hun bordspelavonden en de Academy’s waar zij hun kennis delen met elkaar en samen een pizza eten.

Comments are closed.