Verkoper Binnendienst (Textiel-Industrie)

Het bedrijf is een van de grootste spelers in het linnen segment van de textielmarkt. Zij importeren linnen uit China en Rusland en exporteren dit wereldwijd voor verwerking in de kleding-industrie. Een platte, no-nonsense organisatie waar ze op informele basis met elkaar omgaan. Met 30 hardwerkende collega’s zijn ze, ook in deze tijden, succesvol en liggen er voldoende kansen en mogelijkheden. Sinds enkele jaren leveren zij ook stoffen in katoen, polyester en viscose kwaliteiten. Voor hun dynamische bedrijf zoeken zij een evenzo dynamische

 

MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST (M/V) fulltime

 

Functie:

Als binnendienst ben je in een team van 3 collega’s verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van 3 salesmanagers met elk eigen agenten en klanten binnen en buiten Europa. In nauwe samenwerking met je collega’s van het sample warehouse, purchase, logistics en finance zorg je voor een snelle verwerking van binnenkomende orders en houd je toezicht op een correcte afwikkeling.

Je bewaakt de salesbudgetten, stelt sales forecasts op en draagt bij aan het optimaliseren van de werkprocessen op de afdeling.

Je bent servicegericht, hebt humor, neemt initiatief en staat voor wat je doet

(ook buiten de standaard werktijd van 9 tot 5 om)

 

Profiel:

  • Afgeronde MBO+ /HBO opleiding in een commerciele richting en/of textiel.
  • 4 jaar relevante werkervaring in een internationale b2b handelsomgeving.
  • Je beheerst Engels in woord en geschrift
  • Bij voorkeur een tweede moderne taal als Frans, Spaans of Italiaans.
  • Je bent bedreven met MSoffice en Dynamics, Navision (of een ander ERP pakket).

 

Comments are closed.