Werkwijze werkgevers

Allereerst houden we een uitgebreid gesprek met u over de vacature, het team, de organisatie en haar ontwikkeling en ambities. We stellen, samen met u, het functieprofiel op. Daarbij bespreken we de competenties, maar ook zeker de persoonskenmerken en de samenstelling van het team.

Vervolgens maken wij proactief gebruik van ons netwerk, CV-databanken en diverse Social Media om geschikte kandidaten voor uw vacature te vinden.

Uit deze activiteiten maken we daarna een selectie van kandidaten die we eerst telefonisch benaderen en enkele gerichte vragen stellen. De beste kandidaten worden dan uitgenodigd voor een intakegesprek.
Tot slot maakt Matchpertise de keuze welke kandidaten er voorgesteld gaan worden. We streven er naar dat u meerdere kandidaten voorgesteld krijgt die allemaal geschikt zouden kunnen zijn voor uw vacature. U ontvangt van ons het CV, onze toelichting én de referenties van de beste kandidaten.

Na de gesprekken tussen u en de kandidaten wordt er een definitieve keuze voor de allerbeste kandidaat gemaakt. Matchpertise begeleidt u gedurende het hele traject.

Vacature uitzetten?

Neemt u contact op via telefoonnummer (06) 1771 45 77 of mail: t.teunissen@matchpertise.nl

Interim recruitment?

Heeft uw organisatie voor een bepaalde periode structureel behoefte aan additionele recruitmentcapaciteit; Matchpertise sluit haar dienstverlening aan op uw behoefte.

Als verlengstuk van uw organisatie treden wij als corporate recruiter naar buiten en nemen wij het volledige werving- en selectietraject uit handen. Van inventarisatie van de vacature tot en met de evaluatie van de proeftijd. Uiteraard werkt deze recruitmentpartnership het beste vanaf uw eigen locatie.