Wie is Matchpertise

Tom Teunissen is de oprichter van Matchpertise. Hij is pragmatisch, no-nonsense en staat met beide voeten in de klei. Vanuit een open en frisse blik werkt hij zonder poeha met een bedrijfskundige benadering in het Recruitment- & HR-vakgebied. Door snel te schakelen en een goede combinatie tussen denken en doen weet hij het verschil te maken.

Tom heeft voor de oprichting van Matchpertise binnen diverse organisaties gewerkt als HR-adviseur, Manager Recruitment en Corporate Recruiter. Door continu de organisatiedoelstellingen voor ogen te houden weet hij aansluiting te maken tussen HR en de business.

Werkwijze voor kandidaten

Een volgende stap in uw loopbaan?
Matchpertise is geïnteresseerd in uw verhaal!

Laat uw gegevens achter via het formulier onder inschrijven of bel: +31 (0)6 – 1771 45 77

Wij zoeken u !
Om u naar een juiste vervolgstap te bemiddelen, is het van belang u te leren kennen. Wij gebruiken hiervoor een combinatie van selectiemethoden. Een brief, motivatie en Curriculum Vitae geven slechts een eerste indruk. Aan de hand van een persoonlijk intakegesprek proberen we een helder beeld van uw situatie te krijgen, zodat we samen met u een geslaagde match kunnen maken.

Wilt u door Matchpertise bemiddeld worden, laat dan uw gegevens achter via het inschrijfformulier. Wij nemen op korte termijn contact met u op. U kunt ook, bij de Vacatures, alvast kijken of er een interessante functie voor u open staat.

Werkwijze voor werkgevers

De béste kandidaten uit de markt!

Als u goed personeel nodig heeft, mensen die het verschil gaan maken, dan kunt u de werving & selectie uitbesteden aan Matchpertise!